Kun vanhoillislestadiolaisista paljastui ikävä piirre, lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, media otti sen hyvin esille. Lehdissä uutisoitiin tapauksista hyvin, ja hyvin harva jäi pimentoon tapahtuneesta. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö (hyväksikäyttö yleensä) on yleisesti tuomittavaa. Ilmeisesti muiden paitsi lestadiolaisten mielestä.

Suviseuroissa vasta hilluneet lestadiolaiset ovat keksineet boikotoida Kalevaa. Liike on laittanut pystyyn kamppanjan, jossa kehotetaan lopettamaan Kalevan tilaus. Siis vanhoillislestadiolaiset lopettavat lehden tilauksen, koska siinä arvosteltiin syyttävästi heidän tekemäänsä rikosta? Kauhistus.

Nyt huomio huomio vanhoillislestadiolaisen liikkeen kannattajat. Teidän joukostanne löytyi rikollisia. Henkilöitä, jotka tekivät rikoksen. Lasta -suunnilleen viatonta luontokappaletta- kohtaan. Ja teitä ärsyttää että ihmiset tuomitsevat? Menkää sinne suviseuroihinne, ja viettäkää keskenänne koko helvetin vuosi, kehitellen jotain pommia joka tuhoaa kaikki muut paitsi teidän liikkeenne.

Täällä voit käydä pyörittelemässä silmiäsi. Ja tämä on lehti jonka tilauksen on peruuttanut ~200 hairahtunutta.

Miksi... äh. Aion kysyä seuraavalta yllämainitun liikkeen kannattajalta "mitäs Kalevassa luki?" 

Merci, Abbelsiini.