Eli haasteen neljännen päivän osuus, mitä söin tänään? Valmistautukaapas harvat ja eksyneet kateellisuuteen. Koska opiskelen ravintolakokiksi, niin ollaan suht paljon keittiöllä, joten meillä on yleensä astetta paremmat ruuat. Aika usein tehdään A la carte tyyppistä ruokaa, eli nam nam. :)

Aamulla join yhen kupillisen kaakaota ja tein semmosen oivallus subin, täytteeksi meni yks pala kippari-juustoa (omnom) ja kolme salaatinlehteä. Oli muuten hyvä leipä. :)

Päivällä koulussa oli "svenskadagen", eli pidettiin päivä ruotsiksi, reseptit oli ruotsalaisista ruokalehdistä. Alkuruuaksi oli perunamuffinsseja  ( O___o ) ja sipulipiirakkaa(rakastuin). Pääruuaksi oli fetalihapullia, lohkoperunoita, tsatsiki ja pannulla käytettyjä hunaja porkkanasiivuja. Jälkkäriksi oli hedelmäkompottia ja suklaafondant, vielä aterian päälle pullakranssi ja kahvit. Omnom. Paitsi että en syöny sitä pullaa vissiin ko yhen haukun ko oli "vähän" kuivaa. :D Noo, nevermind.

Iltapäivällä en kehannu kotona syyä mitään, oli niin täys olo, join yhen kupin kahvia ja puolikkaan kerpun söin kaveriksi.

Siinäpä ne sitten oli, nyt illalla syön varmaan vielä samanlaisen leivän ko aamulla. :)

En mie kauhean isoruokanen ole, nuin loppujen lopuksi. :) Sitte aina ko loppuu keittiötunnit, ja alkaa esim. amiksen kielet tai keittiön teoria, niin tulee syötyä paljon enemmän. Sillon menee koululounas ja kotona vielä päivällinen. Vähän muuten järsii ko kotona on aina sillon tosi hyvää ruokaa ko mie en jaksa syyä. :D On se niin väärin. :)

Huomenna pääsen koulusta ajoissa, 11.30, joten päivällä salille ja iltapäivällä sitten haastepostausta. Perjantaina tai lauantaina voisin kirjotella sen musapostauksen, ja levyhyllystänihän ei löydy mitään uudenuutukaisia levyjä, koska olen niin köyhä (ja vähän pihi) opiskelija (ja vieläkö kela leikkas opintotukea. ;___; ) niin ostan vaan "vanhoja" levyjä. :) Tuossa ois ehkä neljä tai viis levyä joista voisin kirjotella postaukset. Ensimmäisenä on kuitenki vuorossa Tyyne Raunio - Olet kaunis  joka soi tällähetkellä melkein taukoamatta tässä talossa heti ko oon vähänkään yksin, tai läppärillä jos kukaan ei kato telkkaria (se kun on yleensä niin kovalla ettei kuulokkeilla kuule edes suljetun oven takana musiikkia..

~Merci, Abbelsiini