Haasteosuus, "what's in your bag?" pärähtää käyntiin nyt!.

Riipppuu missä laukussa. Jos se on..

a) matkalaukku: yleensä pakkaan liikaa vaatteita, mutta vain välttämättömimpiä. Hame, mekko, farkut, t-paitoja ja alusvaatteita. Meikit, harja, pari hiuslenksua ja pinnejä. Niillä pysyy elämä järjestyksessä. Tottakai kamera, milloin mikäkin rähjäinen pokkari ja päiväkirja kulkee reissussa.

b) koululaukku: lukiopuolella laukussa kulkevat paitsi kirjat, puoli elämää. Sieltä löytyy useimmiten ylimääräisiä hiuslenksuja tai pinnejä, meikkipussi joka sisältää ehkä kolme tuotetta, keskeneräisiä projekteja, hulluna papereita joita en edes tarvi, kaikki runot yleensä, päiväkirja, rahaa, soitin, eväitä, vesipullo... Milloin mitäkin. Hiuslakkaa en käytä, joten ei hyövää kantaa mukana. En muutenkaan friikkaa hiuksistani, joten mukana on vain pinnejä ja ponkkareita, joilla saa helpon kampauksen kesken päivän ilman peiliä, sekä usein pipo, jolla saa likaiset hiusket piiloon. Aina mukana huulirasva ja puuteri, rahapussin lisäksi. :)

c) kaupunki-/bilelaukku: bilelaukku on harhaanjohtava käsite. Kun lähden viihteelle, mukanani kulkee elämää suurempi nahkalaukku, johon mahtuu paljon kamaa. Yleensä matkaan sujahtaa laukusta riippumatta kännykkä, lompakko, huulirasva ja muita meikkejä, ehkä kamera ja hätävarapinni. :D Pinnejä joka paikassa, sillä olen opetellut tyylin, jolla saan paksun ja pitkän liukkaan tukkani yhdellä pinnillä siististi kiinni. Hiuslenksut kun katkovat hirveästi hiuksia..

Elämää suurempia laukkuja. :D

En ymmärrä ihmisiä jotka friikkaavat suotta hiuksistaan.

Merci, Abbelsiini.