Ilmeisesti on mahdotonta (oman elämäni) miehille a) flirttailla selvinpäin b) pitää yhdestä kiinni c) olla pyörittämättä useaa flikkaa yhtäaikaa.

Väite a)
Flirtti voi tapahtua ilmeisesti vain päissään. Selvin päin voi seisoa kauempana, eikä silmiin katsota. Jos itse alkaa käyttäytyä flirttailun omaisesti, mies kavahtaa automaattisesti, ja siirtyy vielä kauemmas. Suomeksi jätkät loikkii homohypyin mahdollisimman kauas jos niille puhuu.

Väite b)
Kun poika sitten löytää jonkun kivan tytön, ja ollaan melkein yhdessä, ei silti kannata sulkea kaikkia mahdollisuuksia. Jos joku hemaiseva pitkäsäärinen kysyy tiskillä onko miekkonen sinkkuna liikkeellä, voi  hän silmää räpäyttämättä vastata myöntävästi, koska "seurustelu tapahtuu yhteisestä päätöksestä, ja me ei olla puhuttu siitä vielä". Suomeksi, tehdään muikkelin vaihtaminen mahdollisimman helpoksi.

Väite c)
Kun miekkonen on hurmaava, tai jopa vähemmän hurmaava, mutta pokkaa on flirtata kaikille naisille yhtäaikaa, olla suloinen mutta renttu, ja keksiä inside läppiä keskenään, jokainen yhteisön naisihminen retkahtaa siihen jossain vaiheessa. Se, retkahtaako miekkonen itse, on sitten eri asia. Voihan sitä vain nauttia saamastaan huomiosta, tyttöjen välisestä mustasukkaisuudesta ja parhaassa tapauksessa kissatappelusta.

Vielä yksi asia, ennenkuin lopetan tämän erittäin kärjistetyn kirjoituksen. Valtataistelu miesten kesken. Kun yhteisössä on herra A, jonka karisma ylittää kaikkien muiden herrojen pisteet, hänestä tulee automaattisesti alfauros, joka pyörittää vuorotellen kaikkia naisia. Kun yhteisöön lisätään ympäristön pakosta myös herrat B ja C, syntyy valtataistelu. Herra C on läpinäkyvä pelimies, joka iskettää kaikkia näkyvästi, ja ärsyttää toisia, ihstuttaa toisia. Herra B on taas suloinen taistelija, joka flirttaa huomaamattomammin ja viattomammin kuin herrat A ja C. Herra Btä voi melkein pitää hyvänä  ystävänä, jonka kanssa on kiva flirttailla lämpimikseen.

 

Olkaa hyvä. Olen pahoillani kärjistämisestä, mutta nyt tuntu tälle.

Miksi elämästä on tehty kamalan hankalaa?

Merci, Abbelsiini.