Eli hmm, haasteeseen kuuluu kertoa päivästä. Selevä.

Aamulla en jaksanu nousta suihkuun. Olin heräilly yöllä kahentoista jälkeen tasan tunnin välein, mikä oli aika raivostuttavaa, ja todella vei minun energiaa. Äitee vei minut kaupunkiin kymmeneksi samalla ko meni ite töihin.
Jäin kirjastolle tsippaileen ja kuluttaan aikaa, kun autokoulun eka ajo ois yheltätoista. Lähin siinä kahtakymmentä vaille käveleen autokoululle päin, ja olin ihan sairaan hermostunu, panikoin, hyperventiloin ja meinasin oksentaa sinne kadulle, kun jännitin niin kamalasti. Ajo ei kuitenkaan ollut ihan kauheaa, meni itseasiassa ihan hyvin. Ajo-opettaja sano että muuten hyvin, mutta otan ennakkoa risteyksiin toisen kaistalta, jota ei saisi tehä. Ens viikolla tiistaina ja keskiviikkona seuraavat ajot.
Ajon jälkeen suuntasin Subwayhin syömään kananrintasubin (OMNOMNOM) ja siitä kaupungille. Päätin alottaa pitkään haikailemani runokirjatyyppisen projektin, jota myös ystäväni Niipu (huomatkaa, osasin tehdä jälleen "hyperlinkin". YAY!) on pitkään askarrellut. Omat runoni sattuvat vain olemaan pitkin ja poikin erinäisissä kirjoissa ja papereilla, suuri osa varmaan lopullisesti hävinnyt. :) Mutta niin, ostin Tiimarista todella hienon kirjan johon alan sitä kerätä. Lisäksi pari pussia strassikoristeita. Kirjan hintalapussa luki hinnaksi 6,95 ja strasseissa 2,99 per pussi, mutta kassa velotti multa vain 3,50. Miksi? "Nää näyttäis olevan kaks pussia 1,50, ja tää kirja on 2,50". Kiitos Tiimari, pelastit päiväni. :)
Shoppailua kaupungilla, mukaan tarttui yhtä sun toista, mustepulloa ja kalligrafia kynää en raskinut ostaa, ehkä jonakin päivänä... Punapäinen ystäväni tuli kaveriksi kaupungille, mutta meni hävöksiin jossain vaiheessa. Sillon päätin pistäytyä jo aikasemmin mainitsemaani ystävän luona tervehtimässä ja juomassa kahveet. :) 
Iltapäivän päätteeksi klo 17 alkavaan autokouluun ja ~19 kotona, jossa meitä tervehti avonainen ovi. Pikkusiskoni oli yläkerrassa poikaystävänsä kanssa kuhertelemassa, ja koira oli itse aukaissut oven ja käynyt helpottamassa täyttä rakkoaan pihalla. Ainoa huono puoli on, että kun narttu on kiimassa, pidetään sillä housuja jalassa, jotka luonnollisesti olivat märät toimituksen jälkeen, kuinkapa se osaisi ne ottaa pois...
Nyt, 15 tuntia kun on ollut hereillä, tuntuu että voisin nukahtaa heti. Isi on kaupungissa "juomassa viiniä" muiden moottorikelkkasafarilaisten kanssa, äiti (kuski) nukkuu viereisessä huoneessa ja pikkusisko kuulostaa bodaavan yläkerrassa (sillä on varmaan joku häiriö päässä). Vois kai tässä laittaa nukkumaan, mutta ensin pikainen kurkistus facebookkiin....

Huomenna vapaapäivä, saapa nähdä intoudunko päivittelmään tännekin jotain, muutama uusi runo ois tullut.. :)

Merci, Abbelsiini