Hähä. En kirjottanutkaan. Ette varmaan huomannukkaan. :) Joo. Eiku oikeasti sori sori kun en kirjottanu, ja kuvatkin on vissiin siirretty levylle ja poistettu koneelta.. "TEKOSYITÄ!" Huutaisi opettajani mutta wha eva.

Elikkäs syksy on jo saapunut, ja ainakin täällä rovaniemen korkeuksilla on sadellut jo luntakin, mutta päivän mittaan se on kyllä aina sulanut vielä.

"What a f*** is wrong?"

Ei mutta oikeasti. Mie ainaki yritän alkaa kirjottelemaan useammin, kun nyt oon vaan sillon tällön ja en ole saanu yhtään oikeaa tekstiä tänne. Muuton jälkeen helpottaa, helpompi kirjottaa useammin ja lisäillä kuvia, kun ei tarvi juosta kahen paikan väliä.

Vielä yks asia ennenkö päästän teät väljemmille vesille ja eroon tästä... Ja enkuksi kaikki kuulostaa vakuuttavamallta, joten seuraava teksti on enkuksi, sellaisella kielitaidolla joka mulle on tähän mennessä kertyny, joten ei saa sitte sanoa mikä asia on väärin kirjotettu.

Here it comes, tässä se tulee:

Hey guys, have you tought things? 'cause I have.  I watched this Linkin Parks video, What I've done, and I think that you should too. We live in a coutry, where we kids can have free education (=koulutus) for NINE years. Think about it. We can have food, if we're hungry, we can have water if we're thirsty. We have FOUR CLEAR SEASONS. We have SNOW over four months. LET'S NOT COCK UP THIS!  (cock up= pilata). Thanks for listening.