Todellakin. Aika ajankohtainen. Tästä pohjasta saan kiittää ja kumartaa kikiä. ( kikin.vuodatus.net )

Ihanaa, viimeinkin syksy. Aika mielenkiintosta että olen odottanut syksyä, kylmyyttä, pimeneviä iltoja etc. todella kauan ja hartaasti. Monet aattelee että "hyi yäk syksy. pimeää märkää ja kylmää. puistattaa" mutta muhun toi ei oikeastaan kolaha.  Leipominenkin pääsee omaan arvoonsa näin syksyllä. Alkoi tässä yks päivä haluttaan ihan hirveästi piparia, kun jostain taka-aivosta tuli semmonen tuoksu muisto. Aika jännä. Ehkä huomenna olis enerkiaa ja jaksais tehä sen "pohjan" ja perjantaina lisätä siihen jauhot ja leipasta pipareita. Äiti saattais kyllä kattoa vähän kuin hullua ("tyttöhän leipoo pipareita syyskuussa!"), mutta ei se silleen ees haittaa. :)

Tässä oon vähän sompaillu muutamilla sivuillanne ja ihmettelen yhä että mitenkä te osaatte? Kirjottaa nettiin niin säännöllisesti ja laittaa kaikkia nappeja ja linkkejä ja laatikoita. Jos joku latais mullekki vähän ATK osaamista?

Häätyy mennä, huomenna on ruattin koe ja pitää ehkä valella joku kyselemään.. :) Huomenna tai perjantaina lupaan kirjottaa Levin ja Saariselän reissuista, ehkä jopa lisätä pari kuvaakin.. Nyt moimoi. *sydänn* :)