Not really. Haasteosuus this week.

On se ollu aika paska oikeastaan. En paljoa ole jaksanu tehä mitään, hulluna kouluhommia ja ressaan autokoulua. Ensviikolla hiihtoloma, ja enää 3 päivää synttäreihin. Tällä viikolla koin ikäkriisin, mikä on melko hassua oikeastaan. En ole ollut luovalla päällä, ja ensviikollakin kolme ensimmäistä päivää AINAKIN menee paikasta toiseen juostessa ja häseltäessä, että ihan sillain.

Something else:

sain tänään VIIMEIN uuden puhelimen. <3 Rakkaus. :D Toi oranssi nokialainen on tosiaan reistaillu ehkä kaks vuotta kolmesta, että ihan sillain. Nyt on ihana petrolin värinen nokia x3 hupellin, jota varmaan esittelen kaikille ihan hulluna ko vaan nään niitä. :D Tuntuu jotenki kamalan haikealta siirtyä tuosta oranssista siniseen, kun on kuitenkin ollut se monessa mukana, mutta ajattelin jätttää itelle laatikkoon säilöön känni- ja rymyämispuhelimeksi. Eli esim jos tulee reissun päälle lähtö, jossa on tiedossa rymyämistä ja tavaroiden kolhimista, on luotettava (ja vähemmänluotettava) oranssi taas apuna. hihii. :)

Mutta jees, nyt nukkumaan, huomenna kaverin kaa syömään ja teatteriin kattoon yks lytätty näytelmä. Ja sunnuntaina sukulaasten kahavitusta. YAY! :D Ja ens viikolla voisin alottaa sitä runokirja stydeemiä, että tulee jotain tehtyä. Ja äikkää, tekstitaidon vastausta. tai sitte vaan kännään koko loman ja koomaa seuraavan viikon. Mutta nyt moimoi.

Onko kettu kissa- vai koiraeläin? 

Merci, Abbelsiini.