Eli haastepäivän aiheena on "what you wore today". Vierastan ihan hulluna vaatepostauksia, joten on sillai aika kummalista alkaa tekeen sellasta.. :D

Aamulla puin päälleni varmaan ensimmäistä kertaa johonkin kolmeen kuukauteen farkut päälle, ja arvatkaa mitä: NE ROIKKU. Omg. :D Laitoin perusohuet legginsit alle, kun pakkasmittari näytti -32, eli ihan kirpiä pakkasilima. Huh.. Aaammm.. farkkujen kanssa vetäsin mustan tunika-mekon, jota rakasta. Kesällä kuljen se päällä pihalla avojaloin, talvella käytän sitä farkkujen kanssa. Farkut siis EI ole pillit (koska en oo sinut niiden kanssa) eikä farkkulegginsit (koska.. ööh..) vaan bootcut -farkut, ainoanlaiset mitä osaan pitää. :) Sitteen.. ainiin, sellanen kiva huppari, jota pidän yleensä hameen kanssa, jossa on vähän liian lyhyet hihat, ja nepparikiinnitys edessä. Ainiin, tulee ongelmallista pukeutua ensviikolla, jos en pääse viikonloppuna tai joskus ostoksille, koska pitkäikäisin ja rakkain ja mukavin hupparini sanoi sopimuksensa irti. Hihat siitä on olleet rispaantuneena viime keväästä saakka, mutta en oo jaksanu paljon välittää, mutta nyt siinä on molemmissa kyynerpäissä reikä. ;___; Se on ainoa huppari, mitä voi normaalisti käyttää talvitakin alla. Ainoa pitkä, perseen peittävä huppari. JA NYT SON RIKKI. Suru. No, kestihän se.. hmm. . oho, melkeen viis vuotta. Neljä tai viis. Ja makso ostohetkenä vissiin 14,90. :D Tuommosia ei vaan myydä missään, en tiedä yhtään mistä löytäisin tuollasen pitkän ja kivan hupparin...

Muihin asioihin. Viime viikonloppuna ostettiin äitin kaa leffa että katotaan se, ja voisin kirjootella tuossa viikonloppuna -jos ehdin- arviota tai jotain tekstiä. Lisäksi voisin kirjotella tuota musiikkipostausta jaa... uusia runoja. Aika kunnianhimonen. :D Huomenna perjantaina nimittäin ois tarkotus käydä vähän saunaillassa kavereiden kanssa, lauantaina on yhet synttärit (kakkua ja kahvia, ei mitään viinalla läträystä) ja jos ehtis käyä kattoon niitä vaatteita ja sunnuntaina.. noo, sunnuntai on sellanen lagauspäivä, että teen läksyjä ja kirjootelen tänne.. :) 

Runokirjaa en oo vielä saanu aikaseksi alottaa. Lukiojakso alko tuossa keskiviikkona (eilen. freaky.), ja nyt jo tuntuu että elämän kevät... Päivät ihania 8.00-19.00, koska on sitä autokouluakin.. Ainiin, siitä pitääkin kertoa. Tänään oli neljäs ajo. Ensin pärtsäiltiin siinä keskikaupungilla, pyörittiin aikamme, kunnen opettaja sano "en mie jaksa ajeluttaa sua täällä, ko sulla menee tää niin putkeen" joten siirryttiin maantieajoon. IIK. Nelostielle, 80 km/h vauhti. PELOTTI. Sanon suoraan että pelotti ihan sikana. :D Se vauhti on vaan jotenki niin.. huh. Ja sitte siinä tiessä oli "raitoja" niin jotenki piti sitä autoa suoristaa. Sitte ko mentiin sivutielle, jossa oli ensin 60, sitte 50 ja viimein 40 nopeusrajotus, niin olin ihan turrana enkä tajunnu väistää vaikka kolmion takaa tultiin. :D Onneks sillä toisellakin oli kolmio, niin ei tullu törmäystä.. :D Takasin mennessä meni jo paljon paremmin, mutta eka kerta on aina pahin. Kaikissa asioissa. :)

Kello alkaa olla kohta yhdeksän ( julkasuaika on se, millon oon alkanu kirjottaan. Kello on esim nyt 20.59)´, joten voisin tehdä itelleni vähähiilihydraattisen salaatin ilta- ja aamupalaksi ja mennä kattomaan Housea (♥) telkkarista... Ja Hawaii 5-0 on hyvä sarja. Katoin sitä eilen, kun ois pitäny tehdä läksyjä. Mutta hei, eikös lukiolaisenkin pidä saada hengähtää ja rentoutua ja päästää irti koulutyöstä edes tunniksi elämästään? :D Jep jep, sois nyt bye bye ja pus pus.

Merci, Abbelsiini.